nieuws

Plan 7000 vierkante meter winkelgebied

bouwbreed Premium

huizen – Foruminvest, Visser Bouwmaatschappij en AM Vastgoed hebben in samenwerking met de gemeente Huizen een plan voorbereid dat voorziet in uitbreiding van 7000 vierkante meter winkelgebied. De gemeente hoopt in de herfst van 2004 te beginnen met het project dat Keucheniusstraat heet. De plannen sluiten aan op het oude dorpscentrum. Op het nu nog […]

huizen – Foruminvest, Visser Bouwmaatschappij en AM Vastgoed hebben in samenwerking met de gemeente Huizen een plan voorbereid dat voorziet in uitbreiding van 7000 vierkante meter winkelgebied.

De gemeente hoopt in de herfst van 2004 te beginnen met het project dat Keucheniusstraat heet. De plannen sluiten aan op het oude dorpscentrum. Op het nu nog braakliggende terrein worden eveneens enkele tientallen appartementen opgetrokken. De ontwikkeling is kleinschalig van opzet, maar dient wel enige kwaliteit aan het bestaande centrum toe te voegen.

Extra parkeerplaatsen komen in de bestaande parkeergarages. Het gemeentebestuur wil als het even kan het stallen van de auto tot in elk geval 2010 gratis aanbieden. Het bouwplan wordt voor wat betreft de definitieve start en invulling van het geheel nader uitgewerkt. Eventuele tijdvergende onteigeningsprocedures kunnen het proces vertragen.

Reageer op dit artikel