nieuws

Ontwikkelcompetitie Wieringerrandmeer

bouwbreed Premium

den haag – GS van Noord-Holland wil zo snel mogelijk een zogenaamde ontwikkelcompetitie uitschrijven voor het project Wieringerrandmeer. De gekozen partij moet samen met de provincie, de gemeenten Wieringen en Wieringermeer en het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier plannen voor het randmeer ontwikkelen. Om in het streekplan de planologische basis te kunnen leggen voor de aanleg van […]

den haag – GS van Noord-Holland wil zo snel mogelijk een zogenaamde ontwikkelcompetitie uitschrijven voor het project Wieringerrandmeer. De gekozen partij moet samen met de provincie, de gemeenten Wieringen en Wieringermeer en het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier plannen voor het randmeer ontwikkelen.

Om in het streekplan de planologische basis te kunnen leggen voor de aanleg van het randmeer, moet de competitie snel beginnen.

Reageer op dit artikel