nieuws

Onnauwkeurigheid bij vergunningverlening

bouwbreed Premium

den haag – Overheden moeten nauwkeuriger zijn bij het verlenen van vergunningen voor de emissie of lozing van chemische stoffen. Pas als voldoende duidelijk is welk effect een stof op het milieu heeft, mogen zij een vergunning verstrekken. Dat schrijven de staatssecretarissen Van Geel (milieu) en Schultz van Haegen (verkeer en waterstaat) in hun verzoek […]

den haag – Overheden moeten nauwkeuriger zijn bij het verlenen van vergunningen voor de emissie of lozing van chemische stoffen. Pas als voldoende duidelijk is welk effect een stof op het milieu heeft, mogen zij een vergunning verstrekken.

Dat schrijven de staatssecretarissen Van Geel (milieu) en Schultz van Haegen (verkeer en waterstaat) in hun verzoek aan gemeenten, provincies en waterschappen.

Reageer op dit artikel