nieuws

Microsoft helpt klein bedrijf met beheer

bouwbreed

barneveld ­ Speciaal voor het kleine en middelgrote bedrijf ontwikkelde Microsoft Business Solutions Solutions­Navision 3.70. De programmatuur verbetert volgens de aanbieder het financiële beheer, distributie en productie en vergemakkelijkt het relatiebeheer en het elektronische zakendoen. Voor kleine bedrijven met één tot tien werknemers levert de programma­ontwikkelaar de editie Microsoft­Navision Standard. De software van Navision 3.70 […]

barneveld ­ Speciaal voor het kleine en middelgrote bedrijf ontwikkelde Microsoft Business Solutions Solutions­Navision 3.70. De programmatuur verbetert volgens de aanbieder het financiële beheer, distributie en productie en vergemakkelijkt het relatiebeheer en het elektronische zakendoen.

Voor kleine bedrijven met één tot tien werknemers levert de programma­ontwikkelaar de editie Microsoft­Navision Standard.

De software van Navision 3.70 is voor elke bedrijfstak geschikt. De module voor het magazijnbeheer heeft aparte modules voor ontvangst, verzending, orderverzameling en opslag.

De toegangsrechten van de gebruiker bepalen wat het menu weergeeft. Navision Standard gaat vooral in op kernactiviteiten als boekhouding, facturering, in­ en verkoop en op financieel beheer, magazijnbeheer en salarisverwerking.

Reageer op dit artikel