nieuws

Man overleden na aanrijding met trein

bouwbreed Premium

leeuwarden – Een medewerker van Feenstra Bestratingsbedrijf uit Augustinusga is volgens een woordvoerder van ProRail overleden nadat hij gistermorgen op het traject Leeuwarden naar Stavoren is aangereden door een trein. Hoofdaannemer Nedrail is afgelopen weekeinde bezig geweest met spoorvernieuwing. Bovendien worden zeventien overwegen vernieuwd. Het ongeval vond plaats op de overweg tussen Elst en Borkum. […]

leeuwarden – Een medewerker van Feenstra Bestratingsbedrijf uit Augustinusga is volgens een woordvoerder van ProRail overleden nadat hij gistermorgen op het traject Leeuwarden naar Stavoren is aangereden door een trein.

Hoofdaannemer Nedrail is afgelopen weekeinde bezig geweest met spoorvernieuwing. Bovendien worden zeventien overwegen vernieuwd. Het ongeval vond plaats op de overweg tussen Elst en Borkum. Waarschijnlijk, aldus de woordvoerder, was de man bezig met herbestratingswerkzaamheden nadat in het spoor de bevloering was aangepast. De spoorwegpolitie heeft een onderzoek ingesteld.

Reageer op dit artikel