nieuws

Lichtregeling Osram vergt minder draad

bouwbreed Premium

utrecht – Lagere bedradingskosten en eenvoudig in het gebruik. Met die voordelen brengt Osram de radiogestuurde lichtregeling DALI Advanced onder de aandacht. Met het systeem zijn 64 armaturen afzonderlijk te programmeren en te combineren tot 16 groepen. Eén armatuur kan onder verschillende groepen vallen. De installatie omvat onder meer een stuurapparaat, elektronische voorschakelaars, een programmeerapparaat […]

utrecht – Lagere bedradingskosten en eenvoudig in het gebruik. Met die voordelen brengt Osram de radiogestuurde lichtregeling DALI Advanced onder de aandacht. Met het systeem zijn 64 armaturen afzonderlijk te programmeren en te combineren tot 16 groepen.

Eén armatuur kan onder verschillende groepen vallen. De installatie omvat onder meer een stuurapparaat, elektronische voorschakelaars, een programmeerapparaat en (afstand)bedieningen.

Op de elektronische voorschakelapparaten na schakelen de componenten radiografisch waardoor de onderlinge bedrading vervalt. Bedrading zit alleen tussen het stuurapparaat en de elektronische voorschakelaars.

Osram adviseert het systeem voor grote kantoren en conferentiezalen met verschillende lichtgroepen.

Reageer op dit artikel