nieuws

Klic bundelt zijn diensten in Maarssen

bouwbreed Premium

maarssen – Het Kabel- en Leidingen Informatie Centrum bundelt zijn activiteiten in Maarssen. De aanvragen die tot dusverre in vier vestigingen werden opgevangen, komen voortaan samen op het centrale telefoonnummer 0800 – 0080. Het Klic verwerkt jaarlijks 130.000 aanvragen en stuurt een miljoen berichten naar de deelnemende bedrijven. Het centrum is opgezet om schade aan kabels […]

maarssen – Het Kabel- en Leidingen Informatie Centrum bundelt zijn activiteiten in Maarssen. De aanvragen die tot dusverre in vier vestigingen werden opgevangen, komen voortaan samen op het centrale telefoonnummer 0800 – 0080.

Het Klic verwerkt jaarlijks 130.000 aanvragen en stuurt een miljoen berichten naar de deelnemende bedrijven. Het centrum is opgezet om schade aan kabels en leidingen te voorkomen. Bij voorgenomen graafwerkzaamheden kan drie tot twintig dagen van tevoren bodeminformatie over de graaflocatie worden opgevraagd. De gegevens zijn onmisbaar om de werkzaamheden verantwoord te kunnen uitvoeren.

Reageer op dit artikel