nieuws

IBK Compac

bouwbreed Premium

IBK Compac, leverancier van airco- en koelsystemen, introduceert de website aircozonderstek.nl. De site is speciaal ontwikkeld voor de promotie en ondersteuning van de serie Delonghi cfk-vrije splitairconditioners. Omdat deze apparaten voorgevulde koelleidingen en een plug & play-constructie hebben, mogen ze ook worden geïnstalleerd door niet door STEK erkende bedrijven.

IBK Compac, leverancier van airco- en koelsystemen, introduceert de website aircozonderstek.nl. De site is speciaal ontwikkeld voor de promotie en ondersteuning van de serie Delonghi cfk-vrije splitairconditioners. Omdat deze apparaten voorgevulde koelleidingen en een plug & play-constructie hebben, mogen ze ook worden geïnstalleerd door niet door STEK erkende bedrijven.

Reageer op dit artikel