nieuws

Holland Railconsult start Movares Polska

bouwbreed Premium

utrecht ­ Holland Railconsult zet in Polen het dochterbedrijf Movares Polska op. De firma start met twintig personeelsleden en moet binnen vier jaar toonaangevend zijn. Railconsult wil in Polen snel behoren tot de belangrijkste infra­adviesbureau�s van het land. Sinds kort plakt Holland Railconsult overal in het buitenland het etiket Movares op zijn activiteiten. Zo is […]

utrecht ­ Holland Railconsult zet in Polen het dochterbedrijf Movares Polska op. De firma start met twintig personeelsleden en moet binnen vier jaar toonaangevend zijn. Railconsult wil in Polen snel behoren tot de belangrijkste infra­adviesbureau�s van het land.

Sinds kort plakt Holland Railconsult overal in het buitenland het etiket Movares op zijn activiteiten. Zo is de vestiging in Braunschweig verzelfstandigd en omgedoopt tot Movares Deutschland.

Holland Railconsult wil zich ontwikkelen van nationaal specialist tot internationaal maatwerker. Opzet is vanuit in de regio wortelende bedrijven onder de naam Movares in te spelen op de plaatselijke omstandigheden. Profileren wil Movares zich op de terreinen efficiëntie, veiligheid, capaciteitsmanagement en milieu.

Holland Railconsult realiseerde vorig jaar met 1600 medewerkers een omzet van 114 miljoen euro.

Reageer op dit artikel