nieuws

Herstel balkons Patio Sevilla in november

bouwbreed Premium

MAASTRICHT – Aannemer Smeets begint in november met het herstel van de vijf balkons van de Patio Sevilla in de Maastrichtse wijk Céramique, die op 24 april zijn ingestort. Dat heeft een woordvoerster van Smeets Bouw meegedeeld. Smeets heeft bij de gemeente Maastricht een aanvraag ingediend voor een vergunning voor herstel van de vijf zwevende […]

MAASTRICHT – Aannemer Smeets begint in november met het herstel van de vijf balkons van de Patio Sevilla in de Maastrichtse wijk Céramique, die op 24 april zijn ingestort. Dat heeft een woordvoerster van Smeets Bouw meegedeeld.

Smeets heeft bij de gemeente Maastricht een aanvraag ingediend voor een vergunning voor herstel van de vijf zwevende balkons en het parkeerdek van de ondergrondse garage. Zodra die vergunning binnen is, kan Smeets met de werkzaamheden beginnen.

Smeets verwacht dat de getroffen bewoners in april weer op hun balkon kunnen zitten. Het bouwproces zal op verzoek van de bewoners worden begeleid door een toezichthouder van ingenieursbureau Arcadis, die alle gegevens en de uitvoering van het bouwplan controleert.

De overige balkons van de patio, die momenteel zijn gestut, worden in een later stadium aangepakt. Smeets wil daarvoor volgende week een vergunning aanvragen.

Reageer op dit artikel