nieuws

HBG Projects praat over opdrachten in Bristol

bouwbreed Premium

bunnik – HBG Projects praat op exclusieve basis met de Britse stad Bristol over de eerste ronde opdrachten voor de renovatie en bouw van middelbare scholen. De lokale bestuurders hebben ter waarde van ruim 80 miljoen euro aan opdrachten op zak voor het bedrijfsonderdeel van De Koninklijke BAM Groep. De onderhandelingen worden tot maart volgend […]

bunnik – HBG Projects praat op exclusieve basis met de Britse stad Bristol over de eerste ronde opdrachten voor de renovatie en bouw van middelbare scholen. De lokale bestuurders hebben ter waarde van ruim 80 miljoen euro aan opdrachten op zak voor het bedrijfsonderdeel van De Koninklijke BAM Groep. De onderhandelingen worden tot maart volgend jaar voortgezet en moeten resulteren in het tekenen van een contract. De BAM-dochter wordt dan verantwoordelijk voor de planning, de uitvoering en de financiering van de nieuwbouw. Henbury Secondary School wordt in april 2004 als eerste opgepakt. In het najaar wordt het schoolgebouw, dat plaats biedt aan 945 scholen, opgeleverd. Het project omvat onder meer de aanleg van een zwembad, een fitness-ruimte, een dansstudio en een sportveld met verlichting.

Reageer op dit artikel