nieuws

Haagse toegangsweg dicht voor reparatie

bouwbreed Premium

DEN HAAG ­ De Utrechtsebaan, het gedeelte van de snelweg A12 dat het verkeer Den Haag in en uit voert, is de komende twee weekeinden afgesloten in verband met reparatiewerkzaamheden. Volgens de gemeente moet de weg in beide richtingen dicht omdat het wegwerk gevaarlijk kan zijn voor het verkeer. De Utrechtsebaan is een van de […]

DEN HAAG ­ De Utrechtsebaan, het gedeelte van de snelweg A12 dat het verkeer Den Haag in en uit voert, is de komende twee weekeinden afgesloten in verband met reparatiewerkzaamheden. Volgens de gemeente moet de weg in beide richtingen dicht omdat het wegwerk gevaarlijk kan zijn voor het verkeer.

De Utrechtsebaan is een van de belangrijkste toegangswegen van Den Haag. De betonbak waarin de weg ligt, moet gerepareerd worden. Afgelopen winter had het verkeer in een vorstperiode een paar keer last van gladheid, doordat water omhoog kwam door de voegen in het beton. Ook werkt de gemeente aan de vangrail en moet het wegdek opnieuw worden geasfalteerd en belijnd. De afsluitingen duren in de beide weekeinden van vrijdagavond tot maandagochtend. mo

Reageer op dit artikel