nieuws

FirePro blust brand zonder bijwerkingen

bouwbreed Premium

hoofddorp – Onschadelijk, effectief en doelmatig noemt Visser Beveiligingstechniek uit Hoofddorp de brandblussers van FirePro. Die bestrijden autonoom en automatisch branden in onder meer kantoren, zorginstellingen en horeca. Dat gebeurt met aërosolen. Vuur wordt niet geblust door koeling of het wegnemen van zuurstof maar dooft door kaliumcarbonaat. Dat grijpt in het verbrandingsproces in zonder dat […]

hoofddorp – Onschadelijk, effectief en doelmatig noemt Visser Beveiligingstechniek uit Hoofddorp de brandblussers van FirePro. Die bestrijden autonoom en automatisch branden in onder meer kantoren, zorginstellingen en horeca. Dat gebeurt met aërosolen. Vuur wordt niet geblust door koeling of het wegnemen van zuurstof maar dooft door kaliumcarbonaat. Dat grijpt in het verbrandingsproces in zonder dat het zuurstofgehalte vermindert. Het blusmiddel is een vaste stof die in een snel expanderende aërosol verandert. De brandblusser wordt aangezet door een elektrische puls uit een centrale, via een thermisch contact of met de hand. Het blusmiddel tast de inrichting niet aan.

Reageer op dit artikel