nieuws

FIOD doet inval bij Westermeijer

bouwbreed Premium

arnhem – De Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (FIOD) heeft invallen gedaan in het hoofdkantoor van onroerendgoedmaatschappij Westermeijer in Arnhem en in een vestiging van het bedrijf in Rotterdam. Daarbij zijn drie werknemers aangehouden en is een deel van de administratie in beslag genomen. Westermeijer wordt verdacht van valsheid in geschrifte en belastingontduiking. De invallen kwamen […]

arnhem – De Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (FIOD) heeft invallen gedaan in het hoofdkantoor van onroerendgoedmaatschappij Westermeijer in Arnhem en in een vestiging van het bedrijf in Rotterdam. Daarbij zijn drie werknemers aangehouden en is een deel van de administratie in beslag genomen. Westermeijer wordt verdacht van valsheid in geschrifte en belastingontduiking. De invallen kwamen voor de vastgoedbelegger als een volkomen verrassing. Het bedrijf zegt zich van geen kwaad bewust te zijn.

Reageer op dit artikel