nieuws

Fagerhult komt met nieuwe armaturen

bouwbreed Premium

utrecht ­ In januari of februari introduceert Fagerhult een nieuw assortiment winkelverlichting. De leverancier uit IJsselstein adviseert deze verlichting onder meer ook voor showrooms en entrees. Het aanbod omvat moduularmaturen voor spot en floodverlichting voor verschillende lichtbronnen. Vaste en richtbare armaturen kunnen in allerlei combinaties in een draagsysteem worden geklikt of vrijstaand worden gebruikt. Fagerhult […]

utrecht ­ In januari of februari introduceert Fagerhult een nieuw assortiment winkelverlichting. De leverancier uit IJsselstein adviseert deze verlichting onder meer ook voor showrooms en entrees. Het aanbod omvat moduularmaturen voor spot en floodverlichting voor verschillende lichtbronnen. Vaste en richtbare armaturen kunnen in allerlei combinaties in een draagsysteem worden geklikt of vrijstaand worden gebruikt. Fagerhult brengt ook drie spotreeksen voor verschillende lichtbronnen.

Reageer op dit artikel