nieuws

Etap toont nieuwe noodverlichting

bouwbreed Premium

breda ­ Etap toont nog tot en met vrijdag twee nieuwe reeksen noodverliching op de beurs Elektrotechniek in de Utrechtse Jaarbeurs. De K6 is een minimalistisch ontwerp in aluminium; de K9 gaat uit van een LED­toepassing die Etap eerder patenteerde. De fabrikant uit Breda maakte verder de E3­armaturen geschikt voor lampen van 16 millimeter en […]

breda ­ Etap toont nog tot en met vrijdag twee nieuwe reeksen noodverliching op de beurs Elektrotechniek in de Utrechtse Jaarbeurs. De K6 is een minimalistisch ontwerp in aluminium; de K9 gaat uit van een LED­toepassing die Etap eerder patenteerde. De fabrikant uit Breda maakte verder de E3­armaturen geschikt voor lampen van 16 millimeter en biedt onder meer een versie van 4 maal 80 watt.

Reageer op dit artikel