nieuws

Conflat werkt door met twintig man

bouwbreed Premium

apeldoorn – De Apeldoornse vloerenspecialist Conflat maakt met twintig medewerkers een doorstart. Het bedrijf kwam volgens commercieel manager R. van Overbeeke in de problemen door fraude van de boekhouder. Omdat de Belastingdienst niet bereid bleek in te schikken, raakte Conflat in faillissement om vervolgens met twee personeelsleden minder weer op te krabbelen. Volgens directeur W. […]

apeldoorn – De Apeldoornse vloerenspecialist Conflat maakt met twintig medewerkers een doorstart. Het bedrijf kwam volgens commercieel manager R. van Overbeeke in de problemen door fraude van de boekhouder. Omdat de Belastingdienst niet bereid bleek in te schikken, raakte Conflat in faillissement om vervolgens met twee personeelsleden minder weer op te krabbelen.

Volgens directeur W. Baakman heeft de boekhouder Conflat onderuitgehaald door mogelijk 117.000 euro door te sluizen naar zijn eigen rekening in Zwitserland. Met de fraude kwam boven water dat de boekhouder een crimineel verleden had en kroongetuige was bij een overval in 1990 op Albert Heijn te Oosterbeek die twee mensen het leven kostte.

Reageer op dit artikel