nieuws

Burg monteert haakarm op elk onderstel

bouwbreed Premium

amsterdam – Marrel levert met de Amplirol 18000 V een haakarmsysteem met een capaciteit van 18 ton. Burg Industries uit Pijnacker monteerde die voor een transporteur die aan Van Gansewinkel uit Eindhoven is gelieerd op het chassis van een DAF FAR 85.380.CF 6×2. Burg monteert de haakarm op elk onderstel. Het bedrijf uit Pijnacker bepaalt […]

amsterdam – Marrel levert met de Amplirol 18000 V een haakarmsysteem met een capaciteit van 18 ton. Burg Industries uit Pijnacker monteerde die voor een transporteur die aan Van Gansewinkel uit Eindhoven is gelieerd op het chassis van een DAF FAR 85.380.CF 6×2. Burg monteert de haakarm op elk onderstel. Het bedrijf uit Pijnacker bepaalt voor elk chassis afzonderlijk het ideale zwaartepunt van de arm en van de container.

De installatie meet tussen de achterzijde van de kraanarm en het hart van de oplooprol een lengte van 5,5 meter. Het systeem verlaadt bakken met een inwendige lengte van 5,4 tot 7 meter en kipt onder een hoek van zo�n 57 graden.

De installatie heeft onder meer een hydraulische universele containervergrendeling en een pneumatisch uitschuivende beveiligde stootbalk. De haakarm wordt pneumatisch vanuit de cabine bediend.

Reageer op dit artikel