nieuws

Branddeur vraagt goed hang- en sluitwerk

bouwbreed Premium

zutphen – Meer dan de helft van de zelfsluitende brandwerende deuren sluit niet bij brand, weet leverancier van hang- en sluitwerk Themans. Het bedrijf uit Zutphen noemt als oorzaak een verkeerde detaillering van deuren en kozijnen en vooral verkeerd gebruikt hang en sluitwerk. Zelfsluitende branddeuren hinderen vaak de doorgang. Als remedie wordt veelal de deursluiter […]

zutphen – Meer dan de helft van de zelfsluitende brandwerende deuren sluit niet bij brand, weet leverancier van hang- en sluitwerk Themans. Het bedrijf uit Zutphen noemt als oorzaak een verkeerde detaillering van deuren en kozijnen en vooral verkeerd gebruikt hang en sluitwerk.

Zelfsluitende branddeuren hinderen vaak de doorgang. Als remedie wordt veelal de deursluiter uitgeschakeld. Themans biedt hang- en sluitwerk dat de toegankelijkheid bevordert en voorkomt dat een brand zich verspreidt. De leverancier adviseert gebruikers altijd de deurenleverancier te vragen om testrapporten.

Themans levert onder meer deurdrangers, paumelles, brand- en rookdichte strips en kleefmagneten met onderbrekingsschakelaars.

Reageer op dit artikel