nieuws

Aannemer voor de klas in Schiedam

bouwbreed

schiedam – Aannemersbedrijf Panagro en woningcorporatie Woonplus gaan in de Schiedamse wijk Groenoord de scholen langs om voorlichting te geven over de gevaren van het betreden van een bouwterrein. Aanleiding is het project Casco Hergebruik in deze buurt. Op basis van het casco van twee bestaande flats worden 88 nieuwe woningen in vijf woningtypes gerealiseerd. […]

schiedam – Aannemersbedrijf Panagro en woningcorporatie Woonplus gaan in de Schiedamse wijk Groenoord de scholen langs om voorlichting te geven over de gevaren van het betreden van een bouwterrein. Aanleiding is het project Casco Hergebruik in deze buurt. Op basis van het casco van twee bestaande flats worden 88 nieuwe woningen in vijf woningtypes gerealiseerd.

De scholen in de nabijheid van het project worden komende dinsdag en woensdag bezocht. Een medewerker van Panagro zal met assistentie van een clown uitleggen wat de gevaren zijn van het betreden van een bouwterrein. Belangrijkste doel is de kinderen hiervan te weerhouden.

Reageer op dit artikel