nieuws

Zeeuwse bungalows inzet van geschil

bouwbreed Premium

hoofdplaat – Aannemer Van der Poel uit Terneuzen weigert 38 vakantievilla�s in park Village Scaldia in Hoofdplaat op te leveren zolang er een betalingsachterstand is op de koopsom. De Rabobank, die de huizen financiert, wil dat Van der Poel zo snel mogelijk oplevert. De bank heeft daar belang bij omdat de kopers de huizen gaan […]

hoofdplaat – Aannemer Van der Poel uit Terneuzen weigert 38 vakantievilla�s in park Village Scaldia in Hoofdplaat op te leveren zolang er een betalingsachterstand is op de koopsom. De Rabobank, die de huizen financiert, wil dat Van der Poel zo snel mogelijk oplevert. De bank heeft daar belang bij omdat de kopers de huizen gaan verhuren. De huuropbrengsten hebben ze nodig om de hypotheeklasten aan de bank te betalen.

De Rabobank stapte aanvankelijk naar de rechter om oplevering af te dwingen, maar heeft het kort geding, dat deze week zou plaatsvinden, vervolgens aangehouden. Het is nog niet duidelijk of het nog tot een rechtszaak komt. Beide partijen zijn nog in onderhandeling.

Reageer op dit artikel