nieuws

Vlakke pan van Koramic biedt strak dak

bouwbreed

deest ­ Koramic Dakproducten introduceert de Narvik Datura, een vlakke keramische dakpan. De dakpan wordt in Nederland geproduceerd. De pan is ontworpen op verzoek van architecten. Door de vormgeving ontstaat een strak dakvlak met een eenvoudig lijnenspel. De pan wordt kruisgewijs verwerkt. De latafstand is variabel van 270 tot 307 millimeter. Door de ingekleurde scherf […]

deest ­ Koramic Dakproducten introduceert de Narvik Datura, een vlakke keramische dakpan. De dakpan wordt in Nederland geproduceerd. De pan is ontworpen op verzoek van architecten. Door de vormgeving ontstaat een strak dakvlak met een eenvoudig lijnenspel.

De pan wordt kruisgewijs verwerkt. De latafstand is variabel van 270 tot 307 millimeter. Door de ingekleurde scherf vallen zaaglijnen in de kil. Bij dakdoorbrekingen vallen de zaaglijnen nauwelijks op.

De dakpan ­ die in vele kleuren wordt gefabriceerd ­ is op elk dakvlak te verwerken, maar kan ook als gevelbekleding dienen.

Reageer op dit artikel