nieuws

Versterking dijk Mijdrecht begonnen

bouwbreed

MIJDRECHT ­ Hoogheemraadschap Amstel, Gooi en Vecht is dinsdag begonnen met het versterken van een veendijk in Mijdrecht. De dijk langs de Kerkvaart wordt over een afstand van 700 tot 800 meter voorzien van een steunberm. Dat gebeurt volgens een woordvoerder van de gemeente De Ronde Venen uit voorzorg. Tijdens inspecties, die continu plaatsvinden, waren […]

MIJDRECHT ­ Hoogheemraadschap Amstel, Gooi en Vecht is dinsdag begonnen met het versterken van een veendijk in Mijdrecht. De dijk langs de Kerkvaart wordt over een afstand van 700 tot 800 meter voorzien van een steunberm. Dat gebeurt volgens een woordvoerder van de gemeente De Ronde Venen uit voorzorg. Tijdens inspecties, die continu plaatsvinden, waren er op het oog zichtbare zwakke plekken geconstateerd.

Reageer op dit artikel