nieuws

Ventilatormotor stil en vuilbestendig

bouwbreed

dordrecht – Denison Hydraulics brengt ventilatormotoren in de reeks M5 op de markt brengt, onder meer bedoeld voor luchtverversingsinstallaties. De leverancier uit Dordrecht breidt deze serie uit met het type M5AF. De motoren zitten in behuizingen van gelijke afmetingen en bieden slagvolumes van 6 tot en met 25 kubieke centimeter per omwenteling bij werkdrukken tot […]

dordrecht – Denison Hydraulics brengt ventilatormotoren in de reeks M5 op de markt brengt, onder meer bedoeld voor luchtverversingsinstallaties. De leverancier uit Dordrecht breidt deze serie uit met het type M5AF.

De motoren zitten in behuizingen van gelijke afmetingen en bieden slagvolumes van 6 tot en met 25 kubieke centimeter per omwenteling bij werkdrukken tot en met 300 bar. Door de versterkte lagering kan de ventilator zonder voorzetlager direct op de motoras worden gemonteerd.

De constructie beperkt de geluidsproductie en maakt de motoren ongevoelig voor vuil. Zonder problemen wisselt de motor van draairichting en draait direct op volle snelheid. Als optie levert Denison de motoren met cavitatie terugslagklep en geïntegreerde proportionele drukklep.

Reageer op dit artikel