nieuws

Tiboscim dakmortel bestand tegen storm

bouwbreed

lopik ­ Voor het stormvast bevestigen van vorsten, gevelpannen en dakpannen heeft Tibett uit Lopik de nieuwe flexibele dakmortel Tiboscim. Het product kan ook worden gebruikt voor het repareren van scheuren in de dakbedekking. Tiboscim heeft een zekere hechting aan de dakpannen. Het materiaal blijft flexibel en er vindt geen uitloging plaats van de bestanddelen […]

lopik ­ Voor het stormvast bevestigen van vorsten, gevelpannen en dakpannen heeft Tibett uit Lopik de nieuwe flexibele dakmortel Tiboscim. Het product kan ook worden gebruikt voor het repareren van scheuren in de dakbedekking.

Tiboscim heeft een zekere hechting aan de dakpannen. Het materiaal blijft flexibel en er vindt geen uitloging plaats van de bestanddelen over de dakpannen. Dat het materiaal flexibel blijft, komt omdat het voornaamste bestanddeel lijnzaadolie is. Dankzij de flexibiliteit is de verwerking eenvoudig en snel, meldt de fabrikant.

Tiboscim wordt geleverd in een luchtdichte verpakking. Een extra folielaag zorgt ervoor dat de verwerker de mortel niet hoeft aan te raken. De mortel is er in verschillende kleuren, passend bij de kleuren van de in Nederland gangbare dakpannen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels