nieuws

Speciale afdichting voor ondergrondse parking

bouwbreed Premium

den haag ­ In het stadje Vilanova, in de buurt van Barcelona, is het 4500 vierkante meter grote Charly Rivel plein gerenoveerd. Er is een ondergrondse parkeergarage gebouwd. Daarboven wordt een tuin aangelegd. Voor de afdichting van de zijkant en het dak van de parkeergarage is een combinatie gebruikt van Multitek Primer en DenePur EM. […]

den haag ­ In het stadje Vilanova, in de buurt van Barcelona, is het 4500 vierkante meter grote Charly Rivel plein gerenoveerd. Er is een ondergrondse parkeergarage gebouwd. Daarboven wordt een tuin aangelegd. Voor de afdichting van de zijkant en het dak van de parkeergarage is een combinatie gebruikt van Multitek Primer en DenePur EM. Het geheel is daarna afgedekt met geotextiel om het membraan te beschermen tegen eventuele beschadiging door plantenwortels. DenePur EM is een eencomponentig elastomeer membraan op basis van polyurethaan. Het wordt gemaakt door Neef Technologies, de in Spanje gevestigde dochteronderneming van De Neef Conchem in België. Het afwerkingsmateriaal wordt nu ook op de Belgische en de Nederlandse markt geïntroduceerd.

Reageer op dit artikel