nieuws

Sloper maakt potje van werk energiecentrale

bouwbreed

hengelo ­ Het Duitse sloopbedrijf Alba heeft een potje gemaakt van sloop aan de energiecentrale in Hengelo. Zonder veiligheidsmaatregelen zijn pijpen gesloopt, terwijl de vlokken keramische wol met asbest vrijelijk neerdwarrelden. Het terrein is afgezet en alleen toegankelijk voor de medewerkers van asbestverwijderaar Polman. Volgens directeur Polman zijn de medewerkers nog enkele dagen bezig. Of […]

hengelo ­ Het Duitse sloopbedrijf Alba heeft een potje gemaakt van sloop aan de energiecentrale in Hengelo. Zonder veiligheidsmaatregelen zijn pijpen gesloopt, terwijl de vlokken keramische wol met asbest vrijelijk neerdwarrelden. Het terrein is afgezet en alleen toegankelijk voor de medewerkers van asbestverwijderaar Polman. Volgens directeur Polman zijn de medewerkers nog enkele dagen bezig. Of Alba het werk mag voortzetten is onduidelijk.

Reageer op dit artikel