nieuws

Roodwitte wegdekreflectoren verkeersveiliger

bouwbreed

sint michielsgestel ­ Van Wylick Reflektie Nederland introduceert een nieuw type glazen wegdekreflector, die oplicht in de kleuren rood en wit. De reflectoren lichten aan de ene zijde wit op en aan de andere kant rood. Er zijn al verschillende proefprojecten mee uitgevoerd op wegdelen waar het overzicht te wensen overlaat. De bedoeling is het […]

sint michielsgestel ­ Van Wylick Reflektie Nederland introduceert een nieuw type glazen wegdekreflector, die oplicht in de kleuren rood en wit. De reflectoren lichten aan de ene zijde wit op en aan de andere kant rood. Er zijn al verschillende proefprojecten mee uitgevoerd op wegdelen waar het overzicht te wensen overlaat. De bedoeling is het aantal eenzijdige ongevallen terug te dringen. Volgens de fabrikant stemmen de resultaten tot tevredenheid.

Reageer op dit artikel