nieuws

Rockwool legt deel productielijn stil

bouwbreed

roermond ­ Rockwools fabricage van steenwol in Roermond wordt momenteel in belangrijke mate in de benen gehouden door de vraag uit Oost­Europa en Groot­Brittannië. Overheveling van de productie naar het buitenland is volgens directeur personeelszaken J. Mooren niet aan de orde. Een eventuele verhuizing is te duur. Bij Rockwool wordt beurteling een van de vier […]

roermond ­ Rockwools fabricage van steenwol in Roermond wordt momenteel in belangrijke mate in de benen gehouden door de vraag uit Oost­Europa en Groot­Brittannië. Overheveling van de productie naar het buitenland is volgens directeur personeelszaken J. Mooren niet aan de orde. Een eventuele verhuizing is te duur. Bij Rockwool wordt beurteling een van de vier productielijnen stilgelegd en het aantal uitzendkrachten gereduceerd.

Reageer op dit artikel