nieuws

Rijkssubsidie voor Bredase monumenten

bouwbreed

BREDA ­ De gemeente Breda heeft voor de komende zes jaar ruim 2,25 miljoen euro rijkssubsidie gekregen voor de restauratie van een aantal kerken, monumentale woonhuizen en andere monumenten. Het geld gaat onder meer naar het bisschoppelijk paleis, de Antoniuskerk en de Nederlands Hervormde Kerk in de wijk Princenhage. De totale restauratiekosten van de gesubsidieerde […]

BREDA ­ De gemeente Breda heeft voor de komende zes jaar ruim 2,25 miljoen euro rijkssubsidie gekregen voor de restauratie van een aantal kerken, monumentale woonhuizen en andere monumenten.

Het geld gaat onder meer naar het bisschoppelijk paleis, de Antoniuskerk en de Nederlands Hervormde Kerk in de wijk Princenhage. De totale restauratiekosten van de gesubsidieerde monumenten bedragen ruim 10 miljoen gulden.

Reageer op dit artikel