nieuws

Rabo Vastgoed slokt ontwikkelaar op

bouwbreed

renkum ­ De projectontwikkelingsactiviteiten van de Gerritsen Bouwgroep worden ingelijfd bij Rabo Vastgoed. De transactie heeft nog toestemming nodig van de Nederlandse Bank. Met de overname versterkt Rabo Vastgoed zijn positie in het Knooppunt Arnhem Nijmegen. Gerritsen Bouwgroep richtte zich ruim tien jaar geleden op de aankoop van gronden voor toekomstige woningbouw. Aanzienlijke posities verkreeg […]

renkum ­ De projectontwikkelingsactiviteiten van de Gerritsen Bouwgroep worden ingelijfd bij Rabo Vastgoed. De transactie heeft nog toestemming nodig van de Nederlandse Bank.

Met de overname versterkt Rabo Vastgoed zijn positie in het Knooppunt Arnhem Nijmegen.

Gerritsen Bouwgroep richtte zich ruim tien jaar geleden op de aankoop van gronden voor toekomstige woningbouw. Aanzienlijke posities verkreeg het bedrijf in de Vinex­gebieden Schuytgraaf (Arnhem) en Westeraarn (Elst). Ook is de ontwikkelingstak betrokken bij het opknappen van het stationsgebied in Elst en winkelcentrum Velperbroek in Velp.

Gerritsen concentreert zich voortaan weer geheel op het bouwen. Directeur C. Gerritsen: “De productie voor de bouwgroep is de komende tien jaar in de grotere locaties veiliggesteld. Je spreekt dan over 1200 woningen, 7500 vierkante meter winkels en 23.000 vierkante meter aan kantoren”.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels