nieuws

Plannen Annaterrein Venray afgekeurd

bouwbreed Premium

venray ­ De plannen voor nieuwbouw op het voormalige terrein van psychiatrische inrichting Sint Anna in Venray zijn opnieuw vertraagd. De stuurgroep Sint Annaterrein keurde de voorstellen van de drie projectontwikkelaars ­ Vesteda­Zuid, ABB Bouw en Eurowoningen ­ af. Ze voldoen niet aan de voorwaarden. De stuurgroep beraadt zich wat haar nu te doen staat.

venray ­ De plannen voor nieuwbouw op het voormalige terrein van psychiatrische inrichting Sint Anna in Venray zijn opnieuw vertraagd. De stuurgroep Sint Annaterrein keurde de voorstellen van de drie projectontwikkelaars ­ Vesteda­Zuid, ABB Bouw en Eurowoningen ­ af. Ze voldoen niet aan de voorwaarden. De stuurgroep beraadt zich wat haar nu te doen staat.

Reageer op dit artikel