nieuws

Opnieuw grote brand bij houthandel Gendringen

bouwbreed Premium

gendringen – Voor de tweede keer dit jaar heeft brand gewoed bij een houthandel Gendringen in de gelijknamige Gelderse plaats. De brand brak in de nacht van woensdag op donderdag omstreeks 02.00 uur uit. Rond 03.30 uur had de brandweer de vlammen onder controle. Donderdag is de brandweer de hele dag bezig geweest met nablussen. […]

gendringen – Voor de tweede keer dit jaar heeft brand gewoed bij een houthandel Gendringen in de gelijknamige Gelderse plaats.

De brand brak in de nacht van woensdag op donderdag omstreeks 02.00 uur uit. Rond 03.30 uur had de brandweer de vlammen onder controle. Donderdag is de brandweer de hele dag bezig geweest met nablussen. De oorzaak van de brand en de schade zijn nog onbekend.

Reageer op dit artikel