nieuws

Nettowinst Ciment Français stabiel

bouwbreed

parijs ­ De nettowinst van Ciment Français is in het eerste halfjaar dit jaar op peil gebleven. De verkoop daalde met 1,4 procent naar iets meer dan 1,4 miljard euro. Qua volume was sprake van een stijging met 2,7 procent. Dit komt doordat de prijzen behoorlijk onder druk staan. De brutowinst uit gewone bedrijfsuitoefening daalde […]

parijs ­ De nettowinst van Ciment Français is in het eerste halfjaar dit jaar op peil gebleven. De verkoop daalde met 1,4 procent naar iets meer dan 1,4 miljard euro. Qua volume was sprake van een stijging met 2,7 procent. Dit komt doordat de prijzen behoorlijk onder druk staan.

De brutowinst uit gewone bedrijfsuitoefening daalde zelfs met 4,4 procent naar bijna 230 miljoen euro. Daling constateerde het bedrijf in Frankrijk en de Verenigde Staten. In Zuid­Europa en Thailand was sprake van groei.

Reageer op dit artikel