nieuws

Kwaliteitsstandaard metalen plafonds

bouwbreed

bensheim ­ De Technische Werkgroep van Producenten van Metalen Plafonds voor Industrieel Gebruik (TAIM) heeft haar kwaliteitsstandaard uitgebreid met lineaire panelen. Daarnaast zijn de producteigenschappen van metalen plafonds aangepast aan de marktontwikkelingen en aan de veranderde inbouwtechnieken. De montage­ en verwerkingsrichtlijnen zijn daarom opnieuw gedefinieerd. In de TAIM zijn veertien bedrijven verenigd uit Nederland, Duitsland, […]

bensheim ­ De Technische Werkgroep van Producenten van Metalen Plafonds voor Industrieel Gebruik (TAIM) heeft haar kwaliteitsstandaard uitgebreid met lineaire panelen. Daarnaast zijn de producteigenschappen van metalen plafonds aangepast aan de marktontwikkelingen en aan de veranderde inbouwtechnieken. De montage­ en verwerkingsrichtlijnen zijn daarom opnieuw gedefinieerd.

In de TAIM zijn veertien bedrijven verenigd uit Nederland, Duitsland, Zwitserland en Denemarken.

Reageer op dit artikel