nieuws

Klikvloerplaat met zelfzoekende verbinding

bouwbreed

someren ­ IsoBouw Systems uit Someren introduceert de Klik­vloerplaat met rondom een innovatieve zelfzoekende klikverbinding. De eps­platen dienen als isolatie onder vloeren die in het werk worden gestort. De randafwerking zorgt voor een naadloze aansluiting zonder koudelekken. Voorkomen wordt dat betonwater wegloopt. De methode is gepatenteerd. Volgens de fabrikant is het voor de aannemer belangrijk […]

someren ­ IsoBouw Systems uit Someren introduceert de Klik­vloerplaat met rondom een innovatieve zelfzoekende klikverbinding. De eps­platen dienen als isolatie onder vloeren die in het werk worden gestort.

De randafwerking zorgt voor een naadloze aansluiting zonder koudelekken. Voorkomen wordt dat betonwater wegloopt. De methode is gepatenteerd. Volgens de fabrikant is het voor de aannemer belangrijk dat een dure­folie overbodig is. Daarbij is de verwerking op de bouwplaats eenvoudig en snel. Door de onderlinge fixatie van de platen ontstaat een strakke en goed beloopbare isolatielaag.

De Klik­vloerplaten zijn grotendeels gemaakt van gerecycled materiaal. Ze worden geleverd in de kwaliteit eps 100­SE. De diktes zijn 80, 100, 120 en 140 millimeter; de werkende afmeting is 2000 x 1200 millimeter.

Reageer op dit artikel