nieuws

Honeywell samen met Holtrop & Jansma

bouwbreed

velserbroek ­ Honeywell uit Velserbroek bedient met Holtrop & Jansma uit Dokkum de professionele markt voor luchtreinigingssystemen. In Nederland levert Honeywell elektrostatische toestellen die de lucht in bijvoorbeeld kantoren zuiver houden en voor de industrie installaties die bijvoorbeeld roet, slijpstof en uitlaatgas verwijderen. Holtrop & Jansma bouwt afzuigsystemen en ontwikkelde het hoogrendements onderdrukfilter.

velserbroek ­ Honeywell uit Velserbroek bedient met Holtrop & Jansma uit Dokkum de professionele markt voor luchtreinigingssystemen. In Nederland levert Honeywell elektrostatische toestellen die de lucht in bijvoorbeeld kantoren zuiver houden en voor de industrie installaties die bijvoorbeeld roet, slijpstof en uitlaatgas verwijderen. Holtrop & Jansma bouwt afzuigsystemen en ontwikkelde het hoogrendements onderdrukfilter.

Reageer op dit artikel