nieuws

Gasexplosie Den Haag verder onderzocht

bouwbreed

den haag ­ Het Nederlands Forensisch Instituut en TNO gaan in opdracht van het Openbaar Ministerie de oorzaak onderzoeken van de gasexplosie op 28 juni in Den Haag. Recent onderzoek wees uit dat de explosie niet is veroorzaakt door mankementen aan aardgasleidingen. Op 28 juni raakten zestien mensen gewond door de explosie in de kelder […]

den haag ­ Het Nederlands Forensisch Instituut en TNO gaan in opdracht van het Openbaar Ministerie de oorzaak onderzoeken van de gasexplosie op 28 juni in Den Haag. Recent onderzoek wees uit dat de explosie niet is veroorzaakt door mankementen aan aardgasleidingen.

Op 28 juni raakten zestien mensen gewond door de explosie in de kelder onder een snackbar in de Herman Costerstraat. De ontploffing verwoestte, naast de snackbar, een kleding­ en een juwelierszaak en vier bovengelegen woningen. Het onderzoek is naar verwachting aan het eind van deze maand afgerond.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels