nieuws

Financieel directeur Rodamco Europe weg

bouwbreed

rotterdam – Financieel directeur R. Dorjée van Rodamco Europe heeft per direct zijn werk neergelegd. Door problemen in de privé-sfeer wordt zijn functioneren bemoeilijkt, zo maakte het beursgenoteerde vastgoedfonds gisteren bekend. Het onderzoek naar de financiële situatie van Dorjée is stopgezet. De financiele topman raakte een week geleden in opspraak, toen bekend werd dat Rodamco […]

rotterdam – Financieel directeur R. Dorjée van Rodamco Europe heeft per direct zijn werk neergelegd. Door problemen in de privé-sfeer wordt zijn functioneren bemoeilijkt, zo maakte het beursgenoteerde vastgoedfonds gisteren bekend. Het onderzoek naar de financiële situatie van Dorjée is stopgezet.

De financiele topman raakte een week geleden in opspraak, toen bekend werd dat Rodamco Dorjée�s privé-situatie wilde doorlichten. Hij zou een miljoenenschuld hebben. Dat verzweeg hij, waarmee de wet zou zijn overtreden.

In januari 2002 werd Dorjée financieel directeur van Rodamco Europe, daarvoor werkte hij in dezelfde functie bij het Londense internetbedrijf Scoot.com. Tijdens de internethype was dit bedrijf miljarden waard. Na het uiteenspatten van de luchtbel kwam het echter diep in de rode cijfers.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels