nieuws

Facto neemt landmeters over van Tebodin

bouwbreed

deventer ­ Facto heeft het landmeetkundige werk van Tebodin overgenomen. De acht betrokken medewerkers vinden onderdak op de vestigingen in Deventer en Sliedrecht. Landmeetkundig bedrijf Facto is in korte tijd gegroeid tot een onderneming met 85 medewerkers. Het bureau ontstond twee jaar geleden uit een fusie van DHG Nederland en Geomatic. Tebodin stoot de landmeetkundige […]

deventer ­ Facto heeft het landmeetkundige werk van Tebodin overgenomen. De acht betrokken medewerkers vinden onderdak op de vestigingen in Deventer en Sliedrecht.

Landmeetkundig bedrijf Facto is in korte tijd gegroeid tot een onderneming met 85 medewerkers. Het bureau ontstond twee jaar geleden uit een fusie van DHG Nederland en Geomatic.

Tebodin stoot de landmeetkundige activiteiten af omdat de werkzaamheden niet langer tot de kerntaken gerekend worden van de BAM­dochter. De door Tebodin gebruikte specifieke apparatuur en de bestaande contracten zijn door Facto overgenomen. De medewerkers die worden overgeheveld naar Facto werkten op de Tebodinvestigingen in Den Haag en Hengelo.

Reageer op dit artikel