nieuws

Deerns fietst voor het goede doel

bouwbreed

rijswijk ­ Een tiental medewerkers van ingenieursbureau Deerns wordt vandaag rond half vijf in de middag op het kantoor aan de Fleminglaan in Rijswijk verwacht, na een wielerronde langs de vier andere Deerns­vestigingen in Eindhoven, Maastricht, Nijmegen en Groningen. De harde kern heeft dan bijna 900 kilometer te fiets afgelegd; zo�n dertig andere collega�s hebben […]

rijswijk ­ Een tiental medewerkers van ingenieursbureau Deerns wordt vandaag rond half vijf in de middag op het kantoor aan de Fleminglaan in Rijswijk verwacht, na een wielerronde langs de vier andere Deerns­vestigingen in Eindhoven, Maastricht, Nijmegen en Groningen. De harde kern heeft dan bijna 900 kilometer te fiets afgelegd; zo�n dertig andere collega�s hebben één of meerdere losse etappes gereden.

Met deze sportieve actie vragen zij aandacht voor het doel dat Deerns sponsort ter gelegenheid van haar 75­jarig bestaan, namelijk de upgrading van de Anton de Kom Universiteit in Suriname. Het bedrijf heeft inmiddels verbeteringsvoorstellen gedaan om de veiligheid binnen deze laboratoria te verbeteren, zodat voldaan wordt aan internationale richtlijnen. Om deze maatregelen uit te voeren zijn er afspraken gemaakt over activiteiten die door beide partijen worden ondernomen. Daarnaast verzamelt Deerns materialen op het gebied van installaties, laboratoriummeubilair en onderzoeksapparatuur, die eind van dit jaar naar Suriname verscheept zullen worden.

Reageer op dit artikel