nieuws

Deel achtergevel villa Maastricht ingestort

bouwbreed Premium

maastricht ­ Van een villa aan de Prins Bisschopssingel in Maastricht is vrijdagmiddag de achtergevel ingestort. Daarbij werd ook een deel van de uitbouw geraakt. Persoonlijke ongelukken deden zich niet voor. Aannemersbedrijf K. Knops BV Vastgoedservice was bezig met de renovatie van dit statige stadspand langs de Maas. Door nog onbekende oorzaak begaf de vloer […]

maastricht ­ Van een villa aan de Prins Bisschopssingel in Maastricht is vrijdagmiddag de achtergevel ingestort. Daarbij werd ook een deel van de uitbouw geraakt. Persoonlijke ongelukken deden zich niet voor. Aannemersbedrijf K. Knops BV Vastgoedservice was bezig met de renovatie van dit statige stadspand langs de Maas. Door nog onbekende oorzaak begaf de vloer van de tweede verdieping het en stortte een deel van de achtergevel in.

Reageer op dit artikel