nieuws

Dakpan Glazuron van Lafarge stoot water af

bouwbreed

De toplaag van deze betondakpan bestaat uit een bijzondere poriedichte micromortel. Daar bovenop is een laag ingekleurde coating aangebracht met een toeslagstof die het oppervlak hydrofoob maakt. Het panoppervlak trekt vrijwel direct droog, waardoor de kans op algenvorming verder afneemt. De Glazuron­collectie bestaat uit de modellen Sneldek en Neroma en telt dertien kleuren. Het oppervlak […]

De toplaag van deze betondakpan bestaat uit een bijzondere poriedichte micromortel. Daar bovenop is een laag ingekleurde coating aangebracht met een toeslagstof die het oppervlak hydrofoob maakt.

Het panoppervlak trekt vrijwel direct droog, waardoor de kans op algenvorming verder afneemt. De Glazuron­collectie bestaat uit de modellen Sneldek en Neroma en telt dertien kleuren. Het oppervlak in de Sneldek­uitvoering is glanzend of mat. De Neroma komt alleen in een matte uitvoering.

Lafarge Dakproducten biedt behalve de traditionele productgarantie vijftien jaar garantie op het daksysteem.

Die garantie waarborgt dat de dakpannen en onderdelen van het daksysteem als systeem functioneren. De garantie biedt tevens de waarborg dat de klant door (juiste) toepassing van de producten voldoet aan de eisen die het Bouwbesluit op het moment van levering terzake stelt.

Als de opdrachtgever de producten laat verwerken door een Dakmeester, een gecertificeerd dakdekkersbedrijf aangesloten bij de Stichting Dakmeester, kan hij in aanmerking komen voor een aanvullende vijftienjarige garantie op de kosten van verwerking van de producten.

Reageer op dit artikel