nieuws

Dag van de Straatmaker voor het hele gezin

bouwbreed Premium

harderwijk ­ De straatmakersbranche staat niet stil. Om belangstellenden kennis te laten maken met de nieuwste ontwikkelingen binnen het vak, wordt op 20 september de Dag van de Straatmaker gehouden. De bijeenkomst vindt plaats op het terrein van Infra Opleidingscentrum SBW in Harderwijk. “Vakmanschap betekent kwaliteit leveren, maar ook verstandig en gezond werken”, aldus licht […]

harderwijk ­ De straatmakersbranche staat niet stil. Om belangstellenden kennis te laten maken met de nieuwste ontwikkelingen binnen het vak, wordt op 20 september de Dag van de Straatmaker gehouden. De bijeenkomst vindt plaats op het terrein van Infra Opleidingscentrum SBW in Harderwijk. “Vakmanschap betekent kwaliteit leveren, maar ook verstandig en gezond werken”, aldus licht SBW het initiatief toe. Er worden demonstraties gehouden van uiteenlopende apparaten. Bezoekers kunnen die materialen uitproberen. Voor kinderen zijn er ook activiteiten zoals landmeten, straatmaken en ontwerpen per computer.

Aanmelding vooraf is noodzakelijk via www. werkgoed.nl.

Reageer op dit artikel