nieuws

ClimaCAD

bouwbreed

Holland Koeling uit Nieuw­Vennep biedt voor de selectie van luchtbehandelingskasten via www.hollandkoeling.nl het programma ClimaCAD aan. De gebruiker vult in enkele stappen de ontwerpcondities in, waarna de geselecteerde kast verschijnt met maatschets en technische gegevens. De gegevens van het geselecteerde type is direct op te vragen. De selectie is als PDF­bestand op te halen.

Holland Koeling uit Nieuw­Vennep biedt voor de selectie van luchtbehandelingskasten via www.hollandkoeling.nl het programma ClimaCAD aan. De gebruiker vult in enkele stappen de ontwerpcondities in, waarna de geselecteerde kast verschijnt met maatschets en technische gegevens. De gegevens van het geselecteerde type is direct op te vragen. De selectie is als PDF­bestand op te halen.

Reageer op dit artikel