nieuws

Bouwberichten aangepast

bouwbreed Premium

De presentatie van de bouwberichten in de krant en de website wordt aangepast. In de krant zijn de veranderingen minimaal. De termen Werkplan 1, 2 en 3 worden vanaf morgen vervangen door respectievelijk opdrachtstadium, ontwerpstadium en aanneemstadium, met een kleine verschuiving in de criteria. Op de website, www.cobouw.nl, zijn de aanpassingen, die al zijn doorgevoerd, […]

De presentatie van de bouwberichten in de krant en de website wordt aangepast. In de krant zijn de veranderingen minimaal. De termen Werkplan 1, 2 en 3 worden vanaf morgen vervangen door respectievelijk opdrachtstadium, ontwerpstadium en aanneemstadium, met een kleine verschuiving in de criteria.

Op de website, www.cobouw.nl, zijn de aanpassingen, die al zijn doorgevoerd, ingrijpender. In het zoekscherm ontbreken de werkplannen en zijn de zoekperioden te selecteren via �pulldown­menu�s�. De belangrijkste wijzigingen zitten in het resultatenscherm. Zo is bij de projecten een korte omschrijving opgenomen, en kunnen een of meerdere projecten in een voor print geschikte versie worden opgeroepen. Verder komen de pdf�s van aanbestedingsadvertenties in een apart scherm, en worden bekeken projecten in het resultaatscherm rood. Zoekopdrachten blijven bewaard tot ze weer worden aangepast.

Reageer op dit artikel