nieuws

Boete geëist tegen aannemer

bouwbreed

den haag ­ Tegen Bouw­ en Aannemersbedrijf Schouten uit Leidschendam is voor de politierechter 15.000 euro boete geëist. Het bouwbedrijf zou in augustus 2001 onvoldoende veiligheidsmaatregelen hebben getroffen op een bouwplaats in Scheveningen, waardoor een ongeluk ontstond dat twee slachtoffers eiste. De bouwvakkers verongelukten toen bij een pand in aanbouw, een balkonplaat naar beneden viel […]

den haag ­ Tegen Bouw­ en Aannemersbedrijf Schouten uit Leidschendam is voor de politierechter 15.000 euro boete geëist. Het bouwbedrijf zou in augustus 2001 onvoldoende veiligheidsmaatregelen hebben getroffen op een bouwplaats in Scheveningen, waardoor een ongeluk ontstond dat twee slachtoffers eiste.

De bouwvakkers verongelukten toen bij een pand in aanbouw, een balkonplaat naar beneden viel en in zijn val twee onderliggende balkons meesleurde. R. Pieterse, woordvoerder van het betrokken bedrijf, ontkent dat de bouwplaats onveilig was. “Wij bestrijden dat ons nalatigheid is te verwijten en zien de uitspraak van de rechter dan ook met vertrouwen tegemoet. Wat natuurlijk niet wegneemt dat het ongeval diepe indruk op ons heeft gemaakt.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels