nieuws

Blowers Atlas Copco leveren lucht bijna zonder pulsaties

bouwbreed

zwijndrecht ­ Minder belast, langere levensduur en zuiniger met energie dan traditionele modellen, minder lawaai, minder trillen. Met die kenmerken vraagt Atlas Copco aandacht voor de serie ZL blowers met capaciteiten van 25 tot 8300 kubieke meter per uur en drukken tot 1 bar. Deze zijn uitgevoerd met drielobbige rotoren en voorvulkanalen en leveren vrijwel […]

zwijndrecht ­ Minder belast, langere levensduur en zuiniger met energie dan traditionele modellen, minder lawaai, minder trillen.

Met die kenmerken vraagt Atlas Copco aandacht voor de serie ZL blowers met capaciteiten van 25 tot 8300 kubieke meter per uur en drukken tot 1 bar. Deze zijn uitgevoerd met drielobbige rotoren en voorvulkanalen en leveren vrijwel zonder pulsaties lucht.

Dit is volgens Atlas Copco volkomen olievrije lucht en wat de blowers geschikt maakt voor kritische toepassingen als de behandeling van afvalwater. De leverancier biedt de installaties bedrijfsklaar gemonteerd aan op een fundatieframe waardoor extra fundering of trillingsdempers niet nodig zijn.

Reageer op dit artikel