nieuws

BedrijvenBank meldt snelle verkoop bedrijven

bouwbreed Premium

amsterdam ­ Kleine en middelgrote bedrijven staan steeds korter te koop. Van 1996 tot en met 2001 werd ongeveer een kwart van de aangeboden ondernemingen binnen zes weken verkocht. In de eerste helft van dit jaar steeg dat percentage naar 30 procent. Dat heeft de BedrijvenBank, een makelaar voor bedrijven, gisteren gezegd. Volgens de organisatie […]

amsterdam ­ Kleine en middelgrote bedrijven staan steeds korter te koop. Van 1996 tot en met 2001 werd ongeveer een kwart van de aangeboden ondernemingen binnen zes weken verkocht. In de eerste helft van dit jaar steeg dat percentage naar 30 procent. Dat heeft de BedrijvenBank, een makelaar voor bedrijven, gisteren gezegd.

Volgens de organisatie worden bedrijven sneller verkocht doordat de markt voor aangeboden bedrijven professioneler is geworden. Bovendien zijn de prijzen voor bedrijven op dit moment laag, aldus de BedrijvenBank.

Reageer op dit artikel