nieuws

Ausa zet drie nieuwe dumpers op de markt

bouwbreed Premium

den haag ­ Ausa uit Madrid introduceert de nieuwe dumpers vierwiel aangedreven 85, 100 and 120. Die bieden een respectievelijk laadvermogen van 850, 1000 en 1200 kilo. De Spaanse fabrikant levert ze met een mechanische en hydrostatische transmissie en een hydraulisch bediende bak die 180 graden links en rechts kan draaien. Ausa bouwt de dumpers […]

den haag ­ Ausa uit Madrid introduceert de nieuwe dumpers vierwiel aangedreven 85, 100 and 120. Die bieden een respectievelijk laadvermogen van 850, 1000 en 1200 kilo.

De Spaanse fabrikant levert ze met een mechanische en hydrostatische transmissie en een hydraulisch bediende bak die 180 graden links en rechts kan draaien. Ausa bouwt de dumpers modulair op en gebruikt voor de verschillende uitvoeringen zoveel mogelijk dezelfde onderdelen.

Het nieuwe materieel meet een breedte van iets meer dan één meter.

Reageer op dit artikel